Boomeranger

boomerangerDe rhibs van het Finse Boomeranger Boats worden gebouwd om te voldoen aan de zwaarste omstandigheden te water: voor speciale militaire operaties, als patrouilleboot, als reddingsboot of als werkboot. Rhibs van Boomeranger Boats zijn in gebruik bij marine- en politiediensten over de gehele wereld. Boomeranger - Special Forces - 01

Speciale militaire operaties

Boomeranger Boats levert rhibs met een lengte tussen de negen en twaalf meter. De boten kunnen worden uitgerust met twin-/triple binnenboord- of buitenboordmotoren. Voor het vergroten van de wendbaarheid en snelheid kunnen deze dieselmotoren worden uitgevoerd met waterjets.


 

Patrouilleboten

Voor patrouillefuncties biedt Boomeranger Boats twee varianten: met en zonder cabine-opbouw. Patrouilleboten met cabine zijn tussen 9,5 en 12,5 meter lang en hebben een romp van polyester of aluminium. Open patrouilleboten hebben een lengte tussen 6,8 en 7,4 meter. De romp van de open patrouilleboten is van aluminium, polyester of polyethyleen. U kunt kiezen uit verschillende motoruitrustingen. 


 

Boomeranger - Fast Rescue - nordica2Reddingsboten

Boomeranger Fast Rescue Boats zijn ontworpen voor snelle tewaterlating. SOLAS-versies zijn officieel goedgekeurd als reddingsmiddel. Niet-SOLAS-versies kunnen worden aangepast voor militaire doeleinden en bieden qua kleur en rompmateriaal volop keuze. De reddingsversie is leverbaar in drie lengtes: 6,0, 7,4 en 8,1 meter. De aandrijving is een inboard diesel met een waterjet drive. 


 

 Boomeranger - Multi Purpose - 01Werkboten

Boomeranger Multipurpose Workboats zijn echte werkpaarden. De boten zijn zeer geschikt voor het uitvoeren van meer alledaagse taken, vanaf de kust of als tender van een moederschip. De zitelementen en vrachtruimte in deze rhib-variant kunt u naar uw eigen specificaties vormgeven. De boot is uit te rusten met verschillende binnenboord- of buitenboord motorconfiguraties. Er is al een Boomeranger werkboot vanaf 5,5 meter.

boomerangerblack